Оцінка порушень постави і скривлень хребетного стовпа - Вихляєв, Ю. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Запропоновано технічний пристрій для контролю і реєстрації дефектів постави і скривлень хребетного стовпа студентів і дітей.