Порівняльний аналіз техніки рухових дій у панкратіоні - Чередніченко, С. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті представлені дослідження присвячені аналізу загальних положень біомеханічної структури рухів під час занять панкратіоном