Фізичне виховання стародавніх народів Східної Європи у контексті сучасних поглядів - Олійник, М. О.; Бондаренко, Т. В.; Зайцев, В. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У роботі викладені погляди вчених і авторів на фізичне виховання стародавніх народів Східної Європи, що мешкали на землях сучасної України у залізний період історії