Організація відбору в спортивній гімнастиці - Удовицький, О. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті розкриваються особливості організації відбору в спортивній гімнастиці. Проаналізовані сучасні підходи до спортивного відбору. Визначені критерії відбору юних гімнастів.