Навчально-дослідна робота студентів факультетів фізичної культури вищих педагогічних закладів України: досвід та сучасність - Кравчук, Т. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті на основі вивчення архівних матеріалів та інших джерел, досліджуються завдання, зміст та види навчально-дослідної роботи студентів факультетів фізичної культури вищих педагогічних закладів України у другій половині ХХ ст. та в сучасних умовах