Методика педагогічного і лікарського контролю навчальної роботи з гімнастики в школі - Худолій, О. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті викладені основи лікарсько-педагогічного контролю навчальної роботи з гімнастики в школі