Методика навчання студентів плаванню по схемам-алгоритмам - Клімакова, С. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Плавання — найважливiший аспект оздоровчо-профiлактичної спрямованостi фiзичного виховання. Представленi результати мiнi-програми навчання плаванню студентiв по схемам-алгоритмам. Показано методику навчання студентiв плаванню новими методами за малий перiод навчання.