Знання та вміння з інформаційних технологій у рекреаційно-туристській діяльності фахівців фізичного виховання - Заневська, Л. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Наведено результати дослідження готовності майбутніх фахівців фізичного виховання, які спеціалізуються у спортивно-оздоровчому туризмі та рекреації до використання сучасних інформаційних технологій