Професійно важливі якості та особливості трудової діяльності маркетологів як чинник змісту їх ППФП - Ребрина, А. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті проаналізовані результати анкетування викладачів кафедри маркетингу ВЗО 3—4 рівнів акредитації різних регіонів України. Зроблено порівняльний аналіз з результатами анкетування практиків-маркетологів, студентів-маркетологів старших курсів, магістрантів, що пройшли виробничу практику з метою визначення особливостей їх трудової діяльності та виявлення співпадання позицій з питань професійно важливих якостей маркетолога