Професійно орієнтоване фізичне виховання студентів енергетичних спеціальностей - Раєвський, Р. Т.; Халайджи, С. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Професійно спрямоване фізичне виховання є ефективним засобом підготовки студентів енергетичних спеціальностей до наступної інтенсивної трудової діяльності в умовах енергетичного виробництва