Впровадження самостійної роботи з формування культури здоров’я студентів ВНЗ в контексті Болонського процесу - Безугла, Л. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Аналізується вплив самостійної роботи на фізичну підготовку та культуру здоров’я студентів ВНЗ. Розкривається практичне значення самостійних занять на формування гармонійної особистості.