Духовний потенціал фізичної культури - Андріанов, В. Є.; Макаренко, Н. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Стаття присвячена фізкультурно-філософським проблемам, де розкривається багатогранність зв’язків, які побудовані на обмежених та субобмежених рівнях. Це передусім всього внутрішнє виховання через рухову діяльність у природних умовах, історико-філософському та культурологічному контекстах