Ефективність застосування «симетричної» методики навчання техніко-тактичним діям у навчально-тренувальному процесі юних борців - Огарь, Г. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Стаття присвячена визначенню ефективності застосування «симетричної» методики навчання юних борців технічним діям у домінантну сторону