Нормативні показники тренувальних навантажень на початковому етапі підготовки юних гімнасток 6—8 років - Іващенко, О. В.; Карпунець, Т. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2001)
Нормативні показники тренувальних навантажень на початковому етапі підготовки юних гімнастів 6—8 років