Шляхи удосконалення психолого-педагогічних умов організації професійно-прикладного фізичного виховання учнів і студентів в системі неперервної освіти - Осіпцов, А. В.; Пристинський, В. М.; Пристинська, Т. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Розглянуто досвід організації професійно-прикладної фізичної підготовки у навчально-виховних закладах технічного профілю. Наводяться перспективні шляхи та умови щодо вдосконалення системи неперервної професійної освіти засобами фізичного виховання і спорту.