Визначення сутності поняття «вміння учня грати в баскетбол» - Максимів, Г. З. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У роботі дано визначення поняттю «уміння грати в баскетбол». Визначено мінімальну сукупність техніко-тактичних прийомів, якими повинен володіти учень для гри в баскетбол