Технології, які формують здоров’я в освітньому просторі кафедри фізичного виховання і спорту - Зайцев, В. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Стаття присвячена обґрунтуванню навчального плану дисципліни «Формування, зміцнення і збереження здоров'я студентів» і «Фізична реабілітація студентів при захворюванні внутрішніх органів».