Діагностика творчої активності студентів - Шалар, О. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У статті розглядаються деякі питання використання тестів щодо діагностики творчої активності студентів та абітурієнтів факультету фізичного виховання та спорту. Змістовна валідність тестів повинна підтверджуватися лонгітюдними спостереженнями.