Удосконалення освітнього процесу в професійній підготовці майбутніх фахівців із туризму у вищих навчальних закладах - Конох, А. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У статті розкриваються шляхи оптимізації змісту освіти майбутніх фахівців із спортивно-оздоровчого туризму у вищих навчальних закладах через впровадження сучасних методів навчання.