Методика проведення уроків зі спортивних ігор в школі (баскетбол) - Козіна, Ж. Л.; Вакслер, М. А.; Тихонова, А. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Методика проведення уроків зі спортивних ігор в школі (баскетбол)