Навчальна програма з підводного плавання для дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних клубів, клубів юних моряків - Ляшенко, А. М.; Дєлова, І. О.; Поступний, Є. О.; Клімакова, С. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Навчальна програма з підводного плавання для дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних клубів, клубів юних моряків