Визначення взаємозв’язку ігрової результативності баскетболістів високого класу з індивідуальними біоритмами - Кравчук, О. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Визначення взаємозв’язку ігрової результативності баскетболістів високого класу з індивідуальними біоритмами