Особливості розвитку витривалості в бігу учнів молодших класів в середній школі - Коробейник, В. А.; Селюков, М. Д. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Особливості розвитку витривалості в бігу учнів молодших класів в середній школі