Взаємозв’язок результативності баскетболісток високого класу з індивідуальними біологічними ритмами - Козіна, Ж. Л.; Кравцова, Г.; Кравчук, О. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Взаємозв’язок результативності баскетболісток високого класу з індивідуальними біологічними ритмами