Концептуальні підходи до розробки програми наукових досліджень у фізичному вихованні - Худолій, О. М.; Іващенко, О. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2004)
Концептуальні підходи до розробки програми наукових досліджень у фізичному вихованні