Вирішення проблеми виховання обдарованості в молоді на сучасному етапі засобами фізичного виховання - Курінна, В. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Вирішення проблеми виховання обдарованості в молоді на сучасному етапі засобами фізичного виховання