Орієнтовані критерії оцінювання діяльності учнів на уроках фізичної культури - Васьков, Ю. В.; Пашков, І. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2001)
Орієнтовані критерії оцінювання діяльності учнів на уроках фізичної культури