Співвідношення загальної і спеціальної фізичної підготовки в річному циклі тренування лижників-гонщиків - Ажиппо, О. Ю.; Черкашина, О. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Співвідношення загальної і спеціальної фізичної підготовки в річному циклі тренування лижників-гонщиків