Контрольно-коректуючий етап — основа в розвитку самодіагностики, самооцінки та самокорекції самостійних занять підлітків фізичною культурою - Шалар, О. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2004)
Контрольно-коректуючий етап — основа в розвитку самодіагностики, самооцінки та самокорекції самостійних занять підлітків фізичною культурою