Напрямки професійно-прикладної фізичної підготовки студентів — майбутніх вчителів початкових класів - Коломійцева, О. Е. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Напрямки професійно-прикладної фізичної підготовки студентів — майбутніх вчителів початкових класів