Інформаційне забезпечення спортивної освіти: наукові засади - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Важливими проблемами спортивної освіти є визначення рівня інформаційного забезпечення, необхідного для навчального процесу та наукових досліджень у вищих спеціалізованих на вчальних закладах — інститутах фізичної культури, вдосконалення інформаційної культури майбутніх фахівців галузі фізичної культури і спорту для підвищення рівня професійної підготовки.