Програма курсу «Педагогіка фізичного виховання» - Худолій, О. М.; Іващенко, О. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
Концепція курсу «Педагогіка фізичного виховання» полягає у системному викладі матеріалу, який дозволить сформувати у студентів систему фундаментальних знань, що визначають професійну діяльність у галузі фізичного виховання. Програма курсу «Педагогіка фізичного виховання» має три модулі: фізичне виховання в системі освіти, теорія і методика навчання руховим діям, методика виховної роботи в процесі занять фізичними вправами і тренування.