Домінуючі пізнавальні мотиви безпеки праці майбутніх фахівців у галузі фізичної культури - Єфіменко, Н. П.; Єфіменко, П. Б. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
Метою роботи було виявлення найбільш значущих домінуючих мотивів щодо вивчення дисципліни «Основи охорони праці» студентами 4 курсу ХДАФК майбутніми фахівцями у галузі фізичної культури. Методика дослідження була спрямована на виявлення переваги пізнавальних, ціннісних та соціальних мотивів. Було проведено анкетування та аналіз його результатів, щодо наявності забезпечення безпечних умов праці та виявлення домінуючих мотивів до вивчення дисципліни