Оздоровча фізична культура в житті дорослого населення - Корягін, В. М.; Блавт, О. З.; Безгребельна, О. П.; Людовік, Т. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
У роботі проаналізовано питання рухової активності дорослого населення та значення фізичної культури у повсякденному житті. За результатами дослідження виявлені причини, які перешкоджають заняттям фізичною культурою та спортом, а також визначені види спорту, яким надають перевагу більшість опитаних.