Побудова робочої програми курсу «Теорія і методика фізичного виховання» для спеціальності 5.01010201 «Початкова освіта» - Кругляк, О. Я.; Вантух, Володимир; Родняк, Леся (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
У статті розкрито зміст робочої програми з дисципліни «Теорія і методика фізичного виховання» для спеціальності 5.01010201 «Початкова освіта» педагогічних училищ і коледжів.