З досвіду проведення уроків фізичної культури Покиданцем Г.Г. - Лаврін, Г. З. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
В статті описано педагогічний досвід проведення уроків фізичної культури провідним вчителем Покиданцем Г.Г. Виявлено, що основними особливостями проведення уроків є: застосування нестандартного обладнання; використання карточок контролю рівня фізичної підновленості школярів; оцінювання за результатами зрушень; навчання учнів основ контролю та самоконтролю; широке використання індивідуального підходу; різноманітність у проведенні частин уроку; заохочення дітей до творчості.