Інформаційна діагностика джерел з фізичної реабілітації у ВНЗ фізкультурного профілю (на прикладі Львівського державного університету фізичної культури) - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
У статті здійснена діагностика наявних інформаційних джерел з фізичної реабілітації. Показано, що інформаційні ресурси були відібрані, опрацьовані та систематизовані у вигляді науково-тематичного бібліографічного видання за допомогою інформаційно-пошукової системи бібліотеки ЛДУФК. Встановлено, що інформаційне забезпечення навчально-освітнього процесу та науково-дослідної діяльності за спеціальністю «Фізична реабілітація», за якою готують фахівців у ВНЗ, є значним за обсягом, однак у його тематико-видовій структурі переважають наукові статті у фахових і нефахових виданнях. Виявлено, що наукову інформацію з фізичної реабілітації можна отримати також в електронному форматі — у науковому виданні «Спортивна наука України», яке належить ЛДУФК.