Обґрунтування психо-фізіологічних механізмів застосування методичних прийомів вдосконалення рухових навичок стрільців - Калиніченко, О. М.; Лопатьєв, А. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
У статті зроблено аналіз застосування педагогічних прийомів, що сприяють формуванню оптимальних рухових навичок спортсменів стрілецьких видів спорту. Автори висувають гіпотезу про те, що оптимальні рухові навички стрільців можуть з’явитися лише за умови застосування певних оптимальних механізмів керування фінальними діями.