Питання системного підходу до формування здорового способу життя людини - Міненок, А. О.; Жара, Г. І.; Кійко, Т. Б.; Ващенко, Л. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті розглядаються питання системного підходу до визначення феномену людини та його здоров’я з метою пошуку нових методичних підходів до формування здорового способу життя студентів.