Корегування процесу фізичного виховання студентів спеціальних медичних груп ВНЗ, хворих на ожиріння І—ІІ ступеня - Корягін, В. М.; Блавт, О. З.; Безгребельна, О. П.; Людовік, Т. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У роботі розглянуто основні аспекти фізичного виховання студентів спеціальних медичних груп ВНЗ, хворих на ожиріння І—ІІ ступеня. Основна увага приділена методологічній корекції курсу фізичного виховання цих студентів у рамках занять спеціальних медичних груп під час навчання у ВНЗ.