Розвиток витривалості у хлопців середніх класів на уроках фізичної культури - Гогін, О. В.; Тєрємкова, В. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У зв’язку з оновленням змісту Програми «Фізична культура» проблема розвитку витривалості на уроках фізичної культури стає надзвичайно актуальною. Робота виконана з урахуванням анатомо-фізіологічних та психологічних особливостей фізичного розвитку хлопців 11—14 років та закономірностей формуваня цієї рухової здібності.