Ефективність застосування цільових завдань і установок на ведення сутички у навчально-тренувальному процесі борців - Огарь, Г. О.; Ласиця, В. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Ефективність застосування цільових завдань і установок на ведення сутички у навчально-тренувальному процесі борців