Мотивація молодших школярів до фізкультурно-оздоровчої діяльності у групах подовженого дня - Коваленко, І. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
Обґрунтовується можливість позитивно відіб’ється на організації і проведенні цілеспрямованої роботи з формування здорового способу життя школярів завдяки вивченню мотивації молодших школярів до фізкультурно-оздоровчої діяльності у групах подовженого дня. Мета статті полягає у вивченні мотивів фізкультурної діяльності школярів, що позитивно вплине на залучення учнів до фізкультурно-оздоровчих занять у режимі груп подовженого дня. Визначено що, в загальноосвітніх школах потрібно приділити більшу увагу фізкультурно-оздоровчим заняттям з пріоритетним використанням елементів одноборств.