Генезис та класифікація моделей і технологій в контексті розвитку здоров’я - Півненко, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті представлені результати дослідження генезису моделей та технологій в контексті розвитку здоров’я суб’єктів освітнього середовища; здійснено системний аналіз підходів щодо їх класифікації. Ці матеріали можуть бути використані в процесі підвищення валеологічної компетенції суб’єктів навчально-виховного процесу