Дослідження спеціальної витривалості юних волейболістів різних вікових груп - Шевцов, І. В.; Гринченко, І. Б. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті розглядаються питання, пов’язані з вивченням спеціальної витривалості юних волейболістів різних вікових груп і її впливу на ефективність виконання окремих ігрових дій.