Особливості методики розвитку сили у хлопчиків молодшого шкільного віку - Тітаренко, А. А.; Худолій, О. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті розглядається методика розвитку сили у хлопчиків молодшого кільного віку. Встановлено, що комбінований метод розвитку сили позитивно впливає на розвиток силових здібностей у школярів. Покращення результатів тестування можливе за умови коли силове навантаження приводить до значних змін після роботи на кожному місці, після заняття (ТТЕ) і через двадцять чотири години після навантаження (ВТЕ). Чим більша динаміка ТТЕ і ВТЕ, тим значніші поліпшення результатів силових тестів спостерігаються вже через три заняття