Застосування комп’ютерних технологій творчого напрямку в баскетболі - Козіна, Ж. Л.; Селіванов, Є. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
Застосування комп’ютерних технологій творчого напрямку в баскетболі. На основі педагогічних спостережень і власної творчої діяльності були застосовані нові інформаційно-творчі технології інтегрального впливу: поліграфічні, мультиплікаційні динамічні наочні посібники для вивчення техніки й тактики баскетболу; для аутогенного тренування; адаптована для завдань навчально-тренувального процесу методика застосування пасивної й активної форми малювання на підсвіченому склі за допомогою піску під музику.