Книговидання та періодична преса галузі фізичної культури і спорту середини 80-х — початку 90-х років ХХ століття - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті розглянуто роль книговидання і періодичних видань галузі фізичної культури та спорту середини 80-х−початку 90-х років ХХ століття. Проаналізовано тематичну спрямованість провідних журналів та газет і розглянуто книгорозповсюджувальну діяльність галузевого видавництва „Физкультура и спорт”. Визначено, що у цей період розвивається спортивна наука, впроваджуються теоретичні та методичні дослідження.