Оцінка рівня розвитку точності у волейболістів масових розрядів - Гринченко, І. Б.; Казьмерчук, А. П.; Воляченко, А. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті розглядаються питання, пов’язані з особливостями методики стимулюючого розвитку точності, а саме використання комплексу нестандартних засобів навчання й тренування, методичних прийомів, варіювання різних умов виконання рухових завдань.