Проблеми професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору України - Драгнєв, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті подається порівняльний аналіз провідних понять «професійний розвиток», «професійне становлення» дослідження проблеми професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційноосвітнього простору України. Акцентується увагу на тому, що будь-яка наука має понятійний і категоріальний апарати. Обґрунтовується, що поняття грають важливу роль як в науці, так і в повсякденній практиці.